Przetwórstwo Rybne Łosoś. Sum

W trzech smakach.

W ostatnim czasie portfolio produktów marki Łosoś uzupełnione zostało o nowość na rynku konserw rybnych – sumy.

Do wyboru mamy trzy smaki: w oleju z rodzynkami, po japońsku oraz w sosie barbecue. Produkty oferują wyśmienite, delikatne mięso suma w plasterkach podane z doskonale dobranymi dodatkami. Ponadto są bogate w białko i kwasy Omega-3.

Produkty oferowane są w puszkach 110 g zapakowanych w atrakcyjne graficznie kartoniki.

Joanna Hamdan 6685 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }