Grycan z promocją na Dzień Babci i Dziadka

Każdy, kto w dniach 21 i 22 stycznia zamówi w lodziarnio-kawiarni deser w pucharku otrzyma dowolną kawę gratis.

W menu lodziarnio-kawiarni znajduje się ponad 30 propozycji różnorodnych deserów lodowych,
a wśród nich m.in.: Deser Orzechowy Kielich - kompozycja lodów Orzech Włoski oraz Waniliowych
z dodatkiem bitej śmietany, polewy karmelowej i orzechów włoskich; Deser Bananowy Kielich – kompozycja tradycyjnych lodów waniliowych i czekoladowych, udekorowana bitą śmietaną, plastrami bananów i musem z brzoskwiń, posypana struganą czekoladą czy Deser Czekoladowy – kompozycja tradycyjnych lodów czekoladowych i waniliowych z dodatkiem bitej śmietany i polewy czekoladowej.

Oferta z okazji Dnia Babci i Dziadka obowiązuje 21 i 22 stycznia we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń z pełna kartą menu i dotyczy wyłącznie deserów serwowanych w pucharach.

Marka Grycan – Lody od pokoleń jest obecna na polskim rynku od 2004 r. W ciągu niemal 14 lat istnienia firma Grycan rozwinęła największą rodzinną sieć lodziarnio-kawiarni firmowych nie tylko w Polsce, ale i w Europie. Obecnie liczy już ponad 150 lokali. Oferta marki Grycan zawiera ponad 60 różnych smaków lodów, zarówno tych na bazie śmietanki kremówki, jogurtu naturalnego jak i sorbetów z owoców oraz wybór kilkudziesięciu kompozycji deserów lodowych. Ponadto w sprzedaży detalicznej znajdują się familijne lody tradycyjne w opakowaniach 1100 ml, 900 ml i 500 ml, sorbety w opakowaniach 500 ml, lody jogurtowe w opakowaniach 500 ml oraz lody impulsowe w kubeczku 125 ml z dołączoną łyżeczką. Menu lodziarnio-kawiarni obejmuje również domowe ciasta i torty, rurki z bitą śmietaną, torty lodowo-bezowe, świeżo wyciskane soki i koktajle owocowe oraz kawę.

Joanna Hamdan 5980 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }