Profi. "Moje odkrycie"
Świąteczny barszcz czerwony z uszkami.
Delikatne uszka z leśnymi grzybami zanurzone w niezwykle aromatycznym, klarownym barszczu czerwonym, przygotowanym na bazie zagęszczonego soku z buraków ćwikłowych.
Barszcz czerwony z uszkami to produkt chłodzony, gotowy do spożycia, 100% naturalny, bez konserwantów, bez barwników.
Sposób przygotowania: po otwarciu, podgrzać w kuchence mikrofalowej (moc 750 W) przez ok. 2-3 min. Podawać
w talerzu lub bezpośrednio w oryginalnej miseczce.
Sugerowana cena detaliczna za 330-g opakowanie wynosi 4,99 zł.

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.