Animex Foods. Mięsa Krakus

Przygotowane metodą sous vide.

Marka Krakus wprowadziła do oferty mięsa przygotowane metodą sous vide, która do niedawna była stosowana tylko w najlepszych restauracjach.

Sous  vide polega na próżniowym zamknięciu mięsa wraz z przyprawami i długim jego gotowaniu w niskiej temperaturze, dzięki czemu pozostaje soczyste i pełne smaku.

Tak przygotowane mięso Krakus wystarczy tylko podgrzać 30 minut w piekarniku, aby uzyskać pyszne danie. Sous vide Krakus są odpowiedzią na potrzebę szybkiego przygotowania pełnowartościowego, domowego obiadu.

Jest to oferta dla tych, którzy nie mają czasu i umiejętności a cenią sobie smak. Dodatkowo sous vide Krakus są bez konserwantów.

Produkty dostępne są we wszystkich kanałach sprzedaży.

Joanna Hamdan 13835 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.