Wyniki wyszukiwania dla tagu - valbon
ilość wyników: 8

Na wiele sposobów

Sery wykorzystywane są głównie do robienia kanapek, jednak przynajmniej niektóre z nich mają dużo szersze zastosowanie w kuchni. Dotyczy to zwłaszcza serów pleśniowych i topionych.

La Polle - nowa marka Mlekovity

Producent wchodzi w nową dla niego kategorię serów pleśniowych.

Mlekovita będzie produkowała sery dla Hochlanda

Z naszych informacji wynika, że po przejęciu zakładu Hochlanda w Baranowie przez Mlekovitę, mleczarska firma będzie kontynuowała produkcję serów pleśniowych w tym zakładzie pod markami Valbon i Hochland.

Nie tylko białe i żółte

Polacy są zwolennikami głównie białych i żółtych serów. Coraz chętniej sięgają jednak po pleśniowe, które nie są już podawane wyłącznie jako dodatek do kanapek oraz składnik deski serów.

[PROMOCJA] Hochland Polska

Piotr Nagalski, Dyrektor Marketingu Hochland Polska w finale V edycji Konkursu Dyrektor Marketingu Roku 2014.

Rynek z dziurami

Polacy kupowali i nadal kupują głównie sery żółte, to kwestia tradycji i przyzwyczajenia. Ale są inne kategorie, które świetnie się rozwijają i mają przed sobą znakomite perspektywy. Są to m.in. sery pleśniowe.

Hochland wspiera sprzedaż

Piotr Nagalski, dyrektor marketingu Hochland Polska, zapowiada kontynuowanie reklamowego wsparcia sprzedaży, a także działania w sklepach.

Spomlek: Old Poland to nasz hit

Edward Bajko, prezes Spółdzielczej Mleczarni "Spomlek", przyznaje, że budowa samodzielnych marek w serach żółtych potrwa kilka lat.