Tydzień Kuchni Chorwackiej

Partnerem odbywającego się w dniach 20-24 listopada wydarzenia jest firma Podravka.

Dla wszystkich entuzjastów gotowania warszawski Polonia Palace Hotel przygotował Tydzień Kuchni Chorwackiej.

Wydarzenie jest okazją do spróbowania potraw na bazie oryginalnych, chorwackich przepisów. Sałatka z ośmiornicy, istryjska zupa minestrone czy czarne ristotto z krewetkami – to tylko niektóre z propozycji, jakie znalazły się w menu Tygodnia Kuchni Chorwackiej w Polonia Palace Hotel.

Od 20 do 24 listopada, w godz. 10:00-18:00 w Bojangles Bar and Lounge hotelu będzie można spróbować typowych dań kuchni chorwackiej.

Wśród partnerów wydarzenia znalazła się firma Podravka wraz z jej śródziemnomorskim portfolio.

Jednym z partnerów wydarzenia jest wywodząca się z Chrwacji Podravka. To właśnie produkty firmy posłużą do przygotowania potraw serwowanych podczas Tygodnia Chorwackiego w Hotelu Polonia Palace.

Joanna Hamdan 5639 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.