De Care Group. Makaron ryżowy House of Asia

Bez glutenu.

Makaron ryżowy to podstawa kuchni tajskiej, bez niego nie istnieje najpopularniejsze w Tajlandii danie, czyli Pad Thai. Używany do zup, sałatek, spring rollsów – absolutnie uniwersalny. Do tego bezglutenowy, odpowiedni dla wegetarian i wegan – i co ważne, niezwykle prosty i szybki w przygotowaniu.

Dzisiaj makaron ryżowy gości w wielu domach, House of Asia proponuje więc dwie nowe wariacje na jego temat – makaron wstążki o grubości 7 mm oraz 10 mm.

Makaron dobrze łączy się z zupą pomidorową lub grzybową w zastępstwie klasycznego makaronu pszennego. Z dodatkiem lekkiego sosu i warzyw to doskonała propozycja na lunch. Podany z sosem i mięsem to pełnowartościowa kolacja. Sprawdza się w zarówno w prostych jak i bardziej skomplikowanych potrawach, świetnie smakuje na ciepło i na zimno.

Sugerowana cena za opakowanie wynosi 8,60 zł.

Joanna Hamdan 5513 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.