Finał III edycji konkursu Barilla Cup

Laureatką została Kaja Ciszewska, która przygotowała Capellini Barilla z pieczarkami, serem Grana Padano i skórką z cytryny.

21 października w Akademii Kulinarnej Whirlpool odbył się finał III edycji konkursu Barilla Cup.

Zwycięstwo w nim wywalczyła Kaja Ciszewska przepisem na Capellini Barilla z pieczarkami, serem Grana Padano i skórką z cytryny.

Autorski przepis Kai zachwycił jurorów swoją prostotą, a werdykt był jednogłośny. 

Nagrodą główną w konkursie jest wycieczka do Parmy i warsztaty w Academia Barilla.

Kolejna edycja konkursu już w przyszłym roku.

Joanna Hamdan 5542 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.