Pfeifer & Langen Polska. Syrop trzcinowy złocisty Diamant

Do naleśników, gofrów i deserów.

Syrop trzcinowy złocisty Diamant to w pełni naturalny cukier, powstały na bazie cukrów trzcinowych, który znajdzie wiele zastosowań wśród miłośników słodkości.

Sprawdzi się jako polewa do naleśników i gofrów oraz deserów, a także jako dodatek do naturalnych jogurtów czy ciast, (łatwo się w nich rozpuszcza). Produkt polecany jest również do słodzenia gorących napojów, np. kawy czy kakao. Syrop trzcinowy złocisty Diamant nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników czy aromatów.

Jego gładka, aksamitna konsystencja i specjalna membrana umieszczona w zamknięciu pomagają dozować syrop, a poręczna butelka sprzyja łatwemu przechowywaniu.

Cena za 200-g opakowanie wynosi 5,50 zł.

Joanna Hamdan 5292 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.