Max Premium Burgers we Wrocławiu

Pierwsza restauracja tej szwedzkiej sieci w Polsce zacznie swoje podboje 1 września we Wrocławiu. Docelowo sieć chce mieć nad Wisłą co najmniej 200 lokali.

Na premierze polskiego menu Maxa pojawią się goście specjalni: Richard Bergfors, CEO Max Premium Burgers, a także YouTuber – Blowek czyli Karol Gązowa.

- Cieszymy się, że możemy otworzyć pierwszą restaurację właśnie we Wrocławiu. W planach mamy już kolejne, a w następnych latach chcemy jeszcze bardziej przyspieszyć, by w ciągu dekady mieć w Polsce przynajmniej 200 restauracji – komentuje Richard Bergfors, CEO Max Premium Burgers.

Lokal sieci znajduje się na parterze wrocławskiej Galerii Dominikańskiej. Na wszystkich gości czekać będą burgery, dodatki i desery, a także specjalnie przygotowana z tej okazji oferta: zestaw Frisco, w którego skład wchodzi burger Frisco, frytki ze skórką Crispy fries oraz wybrany napój, będzie dostępny w cenie 12,95 zł (cena regularna 18,95 zł). Oferta będzie ważna do 17 września.

W restauracji posiłki będzie można zamawiać zarówno przy ladzie, jak i poprzez interaktywne kasy ekspres. Ponadto przy stolikach zostały zainstalowane gniazdka prądu, które umożliwią naładowanie telefonu lub laptopa w trakcie posiłku.

Burgery serwowane przez Max Premium Burgers znane są w Szwecji od prawie 50 lat. W polskim menu restauracji dostępne będą zarówno burgery mięsne (wołowina i kurczaki pochodzące w 100 proc. od polskich dostawców), jak i oferta wegetariańska oraz wegańska. Wszystkie burgery przygotowane są na zamówienie. Dodatkowo wybranego przez siebie burgera można będzie spersonalizować poprzez dodanie lub usunięcie poszczególnych składników. Klienci będą mogli skosztować także shake’ów premium w kilku smakach.

Joanna Hamdan 5672 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.