Makarony Polskie. Makarony "W kuchniach świata"

W nowych smakach.

Linia „W kuchniach świata” Makaronów Polskich wzbogaciła się o dwa kolejne warianty smakowe: z pomidorami i bazylią oraz grzybami.

Linię wstęg smakowych wyróżnia wśród konkurencji jakość, uzyskana dzięki długoletniej tradycji wytwarzania makaronów walcowanych.

Dodatkowym atutem jest stabilne i łatwe do wyeksponowania na półce, atrakcyjne opakowanie z propozycjami przepisów na inspirujące dania.

Joanna Hamdan 4936 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.