Orzeźwienie w upalne dni

Eksplozja smaku mango w mrożonej herbacie.

Składniki:
1 torebka Mango Magic Ahmad Tea London
250 ml wody
3 plastry mango
50 ml syropu mango
garść kostek lodu
50 ml syropu mango

Przygotowanie:
Torebkę herbaty Mango Magic Ahmad Tea London zalewamy gorącą wodą i parzymy przez 3-5 minut, po czym pozostawiamy do ostygnięcia. Następnie dodajemy syrop, plasterki mango oraz kostki lodu. Kolejno dorzucamy plasterki cytryny i limonki, kostki lodu oraz świeżą miętę. Dokładnie mieszamy.

Smacznego!

Autorami przepisu są eksperci Ahmad Tea London.

Joanna Hamdan 4936 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.