Jarmark Produktów Regionalnych w Wola Parku

Od 18 do 21 maja br. odwiedzający warszawskie centrum handlowe na Woli będą mogli zakupić artykuły wytwarzane według tradycyjnych receptur oraz bez konserwantów.

Od czwartku do niedzieli klienci centrum będą mogli uzupełnić zapasy o tradycyjnie wędzone wędliny, ryby,  regionalne sery, twarogi, chleb na zakwasie, prawdziwy miód, bakalie czy chałwę.

Na Jarmarku będzie można znaleźć też np. ręcznie robioną biżuterię.

Stoiska znajdą w pobliżu sklepu C&A i KappAhl.

Joanna Hamdan 4583 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.