Olej Wielkopolski odkrywa: Bukiet Smaku!

7 marca 2017 r. odbyły się warsztaty kulinarne pod hasłem: "Olej Wielkopolski odkrywa: Bukiet Smaku!" Spotkanie miało miejsce w Comfort Food Studio - Akademia Gotowania w Hali Koszyki.

Warsztaty prowadził Damian Kordas - najmłodszy polski finalista IV edycji MasterChef, szef kuchni i vloger. Opowiadał o smakach idealnych dla kobiet i zastosowaniu jadalnych kwiatów w kuchni.

Bohaterem spotkania była jednak marka Olej Wielkopolski, wprowadzona na rynek w 2010 r.

Wielkopolski jest własnością Edible Oils Limited, spółki joint venture zrzeszającej Princes i Archer Daniels Midland (ADM).

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.