Spar wydaje "Ze smakiem"

Sieć wydała kolejny numer tego magazynu.

Publikowany co kwartał w formie tradycyjnej i elektronicznej periodyk jest połączeniem kulinarnych inspiracji oraz treści lifestylowych i poradnikowych.

Tym razem tematami przewodnimi są: Wielkanoc i wiosna.

W numerze, czytelnicy znajdą kolejną porcję przepisów: nie tylko na tradycyjne dania w nowej odsłonie z jajkiem, ale też wegańskie receptury na beznabiałowe serniki czy specjały inspirowane regionalnymi daniami kuchni francuskiej. 

Joanna Hamdan 5627 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.