E.Leclerc zaprasza do Francji

Z początkiem marca w sklepach sieci rusza pierwszy w tym roku festiwal - "Dni Francuskie".

Od 1 do 6 marca w ofercie E.Leclerc będzie można znaleźć: sery, rogaliki z nadzieniem, tarty, francuskie tosty, podsuszaną kiełbasę nadziewaną laskowymi orzechami, foie-gras w różnych odmianach, tapenadę oraz żabie udka.

Nie zabraknie także produktów dla wegetarian takich jak: Tabouleh, czyli sałatka z kaszy kuskus, pomidorów i oliwek.

Zwolennicy kuchni polskiej znajdą urozmaicone wersje znanych dań – dyniową zupę z kasztanami lub serem, czy filety z makreli w białym winie.

Specjalnie na tę okazję E.Leclerc przygotował przewodnik zawierający przepisy i inspiracje dla tych, którzy rozpoczynają swoją kulinarną francuską przygodę.

Joanna Hamdan 5546 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.