FoodCare. Babka Cytrynowa Gellwe

Na Wielkanoc i nie tylko.

Cytrynowa Babka Gellwe to połączenie tradycyjnego smaku z aromatem cytryny. Wszystko za sprawą naturalnej skórki z cytryny, która jest w składzie mieszanki Gellwe. Puszyste cytrynowe ciasto doskonale smakuje z rodzynkami sułtańskimi i polewą czekoladową Gellwe.

Po upieczeniu ciasto pozostaje wilgotne, ale można je dodatkowo nasączyć odrobiną rumu lub sokiem z cytrusów.

Przygotowanie babki trwa zaledwie 5 minut. Wystarczą 3 jajka, 100 g margaryny, odrobina mleka oraz opakowanie Babki Cytrynowej Gellwe. 50 min pieczenia w piekarniku i gotowe.

Sugerowana cena detaliczna za opakowania wynosi ok 3,99 zł.

Joanna Hamdan 5306 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.