Wielkopolska Wytwórnia Żywności "Profi". Pasty kanapkowe Profi

Idealne na ciepło.

Pasty kanapkowe Profi to nowość w segmencie past kanapkowych.

W przeciwieństwie do past obecnych na rynku, nie są one przygotowane na bazie majonezu. Powstają z wykorzystaniem mięs i ryb (łososia wędzonego) z dodatkiem warzyw, bez glutaminianu monosodowego czy barwników.

Ich formuła na bazie oleju rzepakowego umożliwia spożycie jej na ciepło, w postaci grzanki, zapiekanki czy kanapki podgrzanej w mikrofalówce (opcja grilla).

Pasta jest dostępna w czterech smakach: po amerykańsku z prażoną cebulką, po szwajcarsku z serem i boczkiem, po meksykańsku z papryką i po skandynawsku z łososiem.

Cena detaliczna za opakowanie nowości wynosi ok. 2,80 zł.

Joanna Hamdan 5542 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.