Własna wędzarnia ryb w E. Leclercu

Katowicki supermarket zainwestował we własną wędzarnię.

Dzięki niej klienci mogą zaopatrzyć się w wędzone dorsze, makrele, nototenie, piklingi oraz pstrągi. Wędzarnia w E.Leclerc pracuje od poniedziałku do piątku.

Przeszklona konstrukcja wędzarni umożliwia obserwowanie i śledzenia całego procesu wędzenia, w którym wykorzystano tradycyjne receptury. Ryby wędzone są na naturalnym dymie z drewna olchowego, bez żadnych dodatków.

 

Joanna Hamdan 5127 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.