CEDC International. Soplica Jagodowa

Nowy smak tradycji.

Soplica Jagodowa to połączenie ręcznie zbieranych jagód z polskim spirytusem. Nowa nalewka uzupełnia ofertę Soplicy o kolejny, polski smak. 

Rodzina Soplicy to pielęgnowana przez pokolenia tradycja, na którą składają się stosowane od lat metody produkcji nalewek i naturalne składniki. Niepowtarzalny smak tym rdzennie polskim alkoholom nadają wyłącznie staranie wyselekcjonowane w środku lata owoce pochodzące z polskich ogrodów i sadów. Sekret cenionej od lat szlachetności nalewek Soplicy to wykorzystywany wyłącznie polski spirytus i tradycja długiego leżakowania w specjalnych warunkach.

Soplica Jagodowa jest dostępna w sprzedaży od początku lutego w pojemnościach 100, 200 i 500 ml.

Joanna Hamdan 4691 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.