Victualia Saluber. Bezglutenowe Chipsy paprykowe bio marki 3 Pauly

Prawdziwie zdrowa przekąska.

Nowe Bezglutenowe Chipsy paprykowe bio marki 3Pauly nie zawierają konserwantów, barwników oraz wzmacniaczy smaku. Nowość to rozwiązanie dla wszystkich, którzy ze względu na nietolerancje pokarmowe nie mogą cieszyć się smakiem tradycyjnych słonych przekąsek.

Bezglutenowe Chipsy paprykowe bio 3 Pauly wypiekane są w piecu, dlatego zawierają o wiele mniej tłuszczu niż tradycyjne chipsy. Do ich stworzenia użyto składników z kontrolowanych upraw ekologicznych, które połączone ze sobą i przyprawione pikantną papryką i mieszanką ziół, stworzyły smaczne połączenie. Chipsy nie zawierają głównych alergenów, czyli jaj, orzechów, sezamu, soi czy łubinu, mają za to sporo białka i błonnika.

Cena za 85-g wynosi 10 zł.

 

Joanna Hamdan 5312 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.