Unilever Polska. Rama Smaż jak szef kuchni

Poczuj się jak profesjonalista.

Rama Smaż jak szef kuchni jest miksem wysokiej jakości olejów. W zależności od wariantu jest to mieszanka oleju rzepakowego i słonecznikowego lub oleju rzepakowego i oliwy z oliwek.

Inspiracją dla stworzenia produktu byli szefowie kuchni, którzy dla wydobycia z potrawy doskonałego smaku, mieszają różne tłuszcze.

Dzięki specjalnej recepturze, Rama Smaż jak szef kuchni ma wyjątkową zaletę - nie pryska podczas smażenia. 

Ponadto charakteryzuje się mniejszą, niż masło zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych. W przeciwieństwie do zwykłych olejów, oprócz kwasów omega-3 i omega-6, zawiera także witaminy A i D.

Wśród wariantów dostępna jest wersja klasyczna, maślany smak oraz z oliwą z oliwek.

Rekomendowana za 500 ml wynosi 5,99 zł.

Joanna Hamdan 4691 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.