OSM w Piaskach. Twaróg śmietankowy Premium

Na bazie naturalnych surowców.

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piaskach produkująca m.in.: śmietany, kefiry, jogurt grecki, sery mozzarella rozszerza ofertę o nowy rodzaj twarogu - śmietankowy Premium.

Nowość produkowana jest na bazie naturalnych surowców. Zawiera 16 proc. naturalnego tłuszczu mlecznego. Twaróg ma delikatny smak, wysokie walory odżywcze oraz lekka, kremowa konsystencja. Jest źródłem lekkostrawnego białka, wysoko przyswajalnego wapnia, soli mineralnych, witamin i mikroflory.

Joanna Hamdan 4691 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.