Kupiec. Soczewica zielona

Źródło wielu wartościach odżywczych.

Soczewica jest źródłem białka, które jest najlepiej przyswajalnym przez organizm białkiem pochodzenia roślinnego. Obniża także ciśnienie krwi, zapobiega anemii i miażdżycy.

Bogata w potas i kwas foliowy, reguluje funkcjonowanie układu nerwowego. Soczewicę zieloną wyróżnia bardzo delikatny smak i zwarta forma - po ugotowaniu zachowuje sypkość i nie rozpada się.

Cena za 400-g opakowanie wynosi 5 zł.

Joanna Hamdan 4916 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.